VASÁRNAPI BRUNCH

Minden hónap második vasárnapján brunch a Vogue étteremhajón!
Bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket.
A fix ár tartalmaz italokat is.
15.000 Ft/fő
Az ár 2 óra időtartam tartózkodásra érvényes.
Kedvezmény:
0-5 év között: ingyenes
6-10 év között: -50%
*
A vasárnapi brunch következő időpontja:
április 13.
12:00-16:00
*
A részvétel előfoglaláshoz kötött (az asztalfoglalási rendszeren keresztül,
telefonon: +36 30 942 5027 vagy emailen: reservation@restaurantvogue.hu)!
Foglalható időpontok: 12:00 / 12:30 / 13:00 / 13:30 / 14:00
*
Az április 13-ai
BÜFÉASZTALOS KÍNÁLAT
ELŐÉTELEK
Kacsamáj pástétom, konyakos meggy, vajas pirított kalács
Olivás fetakrém (GM, V)
Bazsalikomos rikottakrém (GM, V)
Citromos tonhalkrém (GM, LM)
Mozzarella caprese saláta balzsamkrémmel
LEVESEK
Tárkonyos borjúraguleves tejföllel (GM)
Mediterrán paradicsomleves, parmezán (GM, V)
FŐÉTELEK
Grillezett csirkemell citromos rozmaringos mártással, vajas zöldséges bulgurral
Sertéstarja BBQ mázzal és steak burgonyával (GM)
Spagetti vöröstonhallal, capribogyóval
Vargányás rizottó (GM, V)
SALÁTÁK
Görögsaláta (GM,V)
Tarka rukkolasaláta pirított tökmaggal, csírákkal, málnaecetes dresszing (GM, VGN, LM)
DESSZERTEK
Málnás fehércsokoládé mousse (V)
Mangós chia puding kókusztejjel (GM, LM, VGN)
Baileys-es tiramisu
ITALOK
Coca-Cola- / Schweppes-termékek
limonádé
Szentkirályi szénsavmentes és szénsavas ásványvíz
Lavazza espresso, hosszú kávé, cappuccino
Csapolt Staropramen és Borsodi Mester
Üveges alkoholmentes Heineken sör
BOROK
Paulus: Sauvignon Blanc - Chardonnay (Mór)
Dúzsi Rozé (Szekszárd)
Sol Montis „Ördögfajzat” /Cabernet Franc - Merlot/ (Mátra)
GM: gluténmentes, LM: laktózmentes, VGN: vegán, V: vegetáriánus