top of page

VASÁRNAPI BRUNCH

martonnapok
posztmagyar.jpg

Minden hónap második vasárnapján brunch a Vogue étteremhajón!

Bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket.

A fix ár tartalmaz italokat is. 

15.000 Ft/fő

Az ár 2 óra időtartam tartózkodásra érvényes.

Kedvezmény:

0-5 év között: ingyenes

6-10 év között: -50%

*

​​

A vasárnapi brunch következő időpontja:

április 13.

12:00-16:00

*

A részvétel előfoglaláshoz kötött (az asztalfoglalási rendszeren keresztül,

telefonon: +36 30 942 5027 vagy emailen: reservation@restaurantvogue.hu)! 

Foglalható időpontok: 12:00 / 12:30 / 13:00 / 13:30 / 14:00

*

Az április 13-ai

BÜFÉASZTALOS KÍNÁLAT

 

ELŐÉTELEK

 Kacsamáj pástétom, konyakos meggy, vajas pirított kalács

 Olivás fetakrém (GM, V)

 Bazsalikomos rikottakrém (GM, V)

Citromos tonhalkrém (GM, LM)

Mozzarella caprese saláta balzsamkrémmel

 

LEVESEK

Tárkonyos borjúraguleves tejföllel (GM)

Mediterrán paradicsomleves, parmezán (GM, V)

 

FŐÉTELEK 

Grillezett csirkemell citromos rozmaringos mártással, vajas zöldséges bulgurral

Sertéstarja BBQ mázzal és steak burgonyával (GM)

Spagetti vöröstonhallal, capribogyóval

Vargányás rizottó (GM, V)

 

SALÁTÁK

Görögsaláta (GM,V)

Tarka rukkolasaláta pirított tökmaggal, csírákkal, málnaecetes dresszing (GM, VGN, LM)

DESSZERTEK

Málnás fehércsokoládé mousse (V)

Mangós chia puding kókusztejjel (GM, LM, VGN)

Baileys-es tiramisu

 

ITALOK

Coca-Cola- / Schweppes-termékek

limonádé

Szentkirályi szénsavmentes és szénsavas ásványvíz

Lavazza espresso, hosszú kávé, cappuccino

Csapolt Staropramen és Borsodi Mester

Üveges alkoholmentes Heineken sör

 

BOROK

Paulus: Sauvignon Blanc - Chardonnay (Mór)
Dúzsi Rozé (Szekszárd)
Sol Montis „Ördögfajzat” /Cabernet Franc - Merlot/ (Mátra)

GM: gluténmentes, LM: laktózmentes, VGN: vegán, V: vegetáriánus

vogue24trip.png
bottom of page