top of page

VASÁRNAPI BRUNCH

martonnapok
poszt_HU.jpg

Minden hónap második vasárnapján brunch a Vogue étteremhajón!

Bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket.

A fix ár tartalmaz italokat is. 

15.000 Ft/fő

Az ár 1,5 óra időtartam tartózkodásra érvényes.

Kedvezmény:

0-5 év között: ingyenes

6-10 év között: -50%

*

​​

A vasárnapi brunch következő időpontja:

március 9.

12:00-16:00

*

A részvétel előfoglaláshoz kötött (az asztalfoglalási rendszeren keresztül,

telefonon: +36 30 942 5027 vagy emailen: reservation@restaurantvogue.hu)! 

Foglalható időpontok: 12:00 / 12:30 / 13:00 / 13:30 / 14:00 / 14:30

*

A március 9-ei

BÜFÉASZTALOS KÍNÁLAT

(Minden hónapban megújul!)

 

ELŐÉTELEK

Antipasti (sonka, szalámi, kolbász, sajtok, friss zöldségek) (GM)

Mini cézársaláta csirkemellel (GM)

Csicseriborsókrém, olívabogyó (VGN, LM, GM)

Diós-kecskesajtos sült cékla (V, GM)

 

LEVESEK

Tyúkhúsleves (LM)

Fokhagyma krémleves, kruton (V)

 

FŐÉTELEK 

Kacsacomb, pezsgős lilakáposzta, barnavajas burgonyapüré (GM)

Délszláv pljeskavica, grillezett zöldségek, ajvár (GM)

Pankó morzsás csirkemell, pékné burgonya, coleslaw

Spagetti Bolognese

Gratine karfiol (V)

 

DESSZERTEK

Gesztenyés somlói galuska

Almás-diós rétes vanília krémmel 

Csokoládés pohárkrém, gyümölcs chutney

 

ITALOK

Coca-Cola- / Schweppes-termékek, limonádé

Szentkirályi szénsavmentes és szénsavas ásványvíz

Lavazza espresso, hosszú kávé, cappuccino

Csapolt Staropramen és Borsodi Mester

Üveges alkoholmentes Heineken sör

 

BOROK

Paulus: Sauvignon Blanc - Chardonnay (Mór)

Dúzsi Rozé (Szekszárd)

Sol Montis „Ördögfajzat” /Cabernet Franc - Merlot/ (Mátra)

GM: gluténmentes, LM: laktózmentes, VGN: vegán, V: vegetáriánus

vogue24trip.png
bottom of page